Περισσότερα

  • Φρέσκα φρούτα, Ελλάδα
  • Ελληνική Φρουταγορά, Ελλάδα
  • Πορτοκάλια, Ελλάδα
  • Ακτινίδια, Ελλάδα
  • Φράουλες, Ελλάδα
  • Καρπούζια, ΕλλάδαE-MAIL:

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΤΑΡ ιδρύθηκε το 1990 με έδρα την Γαστούνη Ηλείας, έχοντας ως κύριο στόχο την τυποποίηση και εμπορία εσπεριδοειδών με λογότυπο OLYMPIA STAR. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ποιοτικών προϊόντων στους πελάτες της. Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για την παρακολούθηση των παραγωγών μας (πάνω από 1000 μέλη) με σκοπό και στόχο την συνεχόμενη βελτίωση της ποιότητας.
Η εταιρεία μας στεγάζεται σε ένα πρότυπο κτίριο 6000 τμ, το οποίο βρίσκεται σε μια έκταση 40.000 τμ, στον κόμβο της Γαστούνης.
Τα κύρια προϊόντα που εξάγουμε είναι: ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ, ΛΕΜΟΝΙΑ, ΦΡΑΟΥΛΕΣ, ΠΑΤΑΤΕΣ, ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ, ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ (ORANGES):
NAVELINA (ΝΑΒΑΛΙΝΑ): Ξεκινώντας στα τέλη Οκτωβρίου με πορτοκάλια NAVELINA (ΝΑΒΑΛΙΝΑ) κάνουμε αποπρασινισμό στα ωριμαντήριά μας. Ο αποπρασινισμός διαρκεί έως και τα τέλη Δεκεμβρίου. Συνέχεια έχουν τα φυσικά πορτοκάλια τα οποία διαρκούν έως και τα τέλη Φεβρουαρίου.
NAVEL (ΝΑΒΕΛ): Περίπου στις 15-20 Δεκεμβρίου ξεκινούν τα πορτοκάλια ΜΕΡΛΙΝ (NAVEL) φυσικά, παράλληλα με τις ΝΑΒΑΛΙΝΕΣ και διαρκούν έως και τα τέλη Μαρτίου.
LANE LATE (ΛΑΝΕ ΛΕΪΤ): Ξεκινούν τέλη Μαρτίου. Πρόκειται για όψιμη ποικιλία, εξαιρετικά πορτοκάλια με έντονο χρώμα και γεύση. Υπαρχουν σε μικρές ποσότητες λόγω του ότι παρουσιάστηκαν τα τελευταία χρόνια.
VALENCIA (ΒΑΛΕΝΤΣΙΑ): Ξεκινούν στα μέσα Απριλίου και διαρκούν έως και τα τέλη Σεπτεμβρίου. Μεσαίος καρπός, πλούσια γεύση και τέλειο άρωμα.

ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΑ:
CLIMENTINAS (ΚΛΗΜΕΝΤΙΝΕΣ) : Ξεκινούν τέλη Οκτωβρίου παράλληλα με τις Ναβαλίνες με αποπρασινισμό και διαρκούν εώς και τα τέλη Δεκεμβρίου.
NOVA (ΝΟΒΑ) : Αρχές Ιανουαρίου ξεκινάει η συγκομιδή για τα μανταρίνια NOVA. Τέλειο σχήμα και αναλογία, πλούσια σε χυμό και γεύση, διαρκούν έως τις 20 Φεβρουαρίου περίπου.
ORTANIQUE (ΟΡΤΑΝΙΚ) : Ξεκινάει η κοπή στα μέσα Απριλίου και διαρκεί έως και τον Μάϊο. Κατάλληλα για μακρινούς προορισμούς και αποθήκευση λόγω του σκληρού φλοιού τους.

ΛΕΜΟΝΙΑ (LEMONS) :
Μικρές παραγωγές από αρχές Οκτωβρίου έως και τέλη Μαρτίου.
Η συσκευασία μας είναι κυρίως σε δίσειρα ή μονόσειρα χαροκιβώτια αλλά και χύμα ανάλογα τον πελάτη και την προτίμησή του.
Όλη η διαδικασία ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ-ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ γίνεται σε νέες εγκαταστάσεις με καινούριο μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

ΚΑΡΠΟΥΖΙΑ (WATERMELONS):
Αρχίζοντας με πρώϊμες παραγωγές περίπου στα μέσα Μαϊου, με καρπούζια θερμοκηπίου και συνεχίζοντας με υπαίθρια καρπούζια έως και τα τέλη Αυγούστου. Τα καρπούζια πλένονται, καλιμπράρονται και έπειτα συσκευάζονται σε BINS (ΜΠΙΝΣ) 200 Kg – 400 Kg είτε σε χαρτοκιβώτια 20 Kg.

ΠΑΤΑΤΕΣ (POTATO):
Υπαίθριες, πλούσιες σε γεύση και συστατικά από αρχές Μαϊου έως και τον Ιούλιο. Συσκευάζονται σε τσουβάλια 15 – 20 – 25 – 30 – 35 – 40 – 50 Kg.

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ (KIWI):
Τέλος τα δύο τελευταία χρόνια η εταιρεία μας ασχολείται με την εξαγωγή ακτινιδίων σε μικρές ποσότητες, ως νέα στον χώρο του συγκεκριμένου προϊόντος.

Η εταιρεία μας εξάγει το 95% της παραγωγής της. σε όλες τις χώρες, κυρίως στα Βαλκάνια αλλά και στην Ευρώπη.